e
Banner

Etiketler: aytaç aykanat



Capella Logistics, önümüzdeki 5 yılda da “hasarsız” büyüyecek


Yayın: 07-11-2023
Kategori: Lojistik

Gerçekleştirdiği kara yolu ve intermodal taşımalar ile ciddi büyüme kaydeden Capella Logistics’in, 5 yıllık hedeflerinde taşıma hacmini artırmak kadar, zamanında ve hasarsız teslimat vurgusu da önemli yer tutuyor. Şirketin CEO’su Aytaç Aykanat, hızlı büyümelerinde zamanında ve hasarsız teslimat taahhüdünün önemli bir payı olduğunu belirtiyor.




Capella Logistics’ten iki yeni depo yatırımı


Yayın: 21-12-2023
Kategori: Lojistik

Capella Logistics, Çatalca ve İzmir’de toplam 10 bin metrekarelik depo yatırımı gerçekleştirdi. Şirketin CEO’su Aytaç Aykanat, Avrupa ülkelerine ihraç edilecek parsiyel yükleri bu noktalarda bir araya getirerek, taşımalarını daha verimli şekilde organize edebildiklerini söyledi.




Capella Logistics, 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti


Yayın: 27-02-2024

Lojistik sektörünün yenilikçi markalarından Capella Logistics, Avrupa Yeşil Mutabakat hedeflerini de baz alarak 2024’ü “intermodal atılım yılı” ilan etti. Capella Logistics CEO’su Aytaç Aykanat, “Toplam taşımalarımız içinde, yüzde 50 olan intermodal payını bu sene yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün yatırımlarımızı bu doğrultuda planlıyor ve yapıyoruz.” dedi. 




Capella Logistics Almanya ve Benelüks ülkelerine taşımalarını yüzde 20 artırdı


Yayın: 25-03-2024
Kategori: Lojistik

TÜİK verilerine göre geçen yıl Türkiye’nin Almanya, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg ile ticaret hacmi 71 milyar doları aşarak rekor kırdı. Türkiye-Avrupa hattında lojistik hizmetler sunan Capella Logistics de Almanya ve Benelüks ülkelerine yönelik taşımalarını geçen yıl yüzde 20 artırdı.